dilluns, 16 de juliol del 2018

Vacances!!

Avui és el primer matí de vacances, tot i que encara ara he acabat una feineta sobre els horaris que havia quedat pendent... però ja està.
Algun espavilat ja haurà tingut temps de pensar "si comença vacances ara, és que deu estar a l'Equip Directiu, o deu fer cursos d'estiu". La primera és la bona.
Canvis a l'antic equip, passadissos, un oferiment i una proposta, acceptació, i endavant. Ara sóc el nou cap d'estudis del CFA Segrià.
El cas és que hem passat quinze dies de juliol de molts papers i documentacions variades, i encara poc temps per elaborar propostes. Però ja tindrem temps i arribaran, per què un dels convenciments que em va fer acceptar la proposta de participar va ser que ha de ser des de l'equip directiu on s'han de fer les propostes i engegar els canvis. I penso que tots tres tenim ganes de canvis, il·lusió i empenta.
Iniciem, doncs una nova etapa que esperem que sigui profitosa per a tothom.
Acabo ja, amb unes quantes observacions:
- No hem "pringat" aquests quinze dies. Ho dic per què m'ho va dir un@ mestr@ amb qui vaig coincidir fa uns dies, i crec que no el/la vaig convèncer de l'actitud de servei que té formar part de l'equip directiu. És el tema de sempre, de la feina, la vocació, el funcionariat, seguim tenint un problema, però ara no és el moment.
- Un record per al Ramon Paraiso, que deixa la direcció del CFA Dolors Paul a Cunit, i que ens deixa amb el dubte sobre si seguirà escrivint el seu bloc "De Vuelta". Ramon, moltes gràcies per les teves idees, recollides convenientment durant els últims anys. Un plaer haver compartit. Seguim!!
- Àngels, Glòria, descanseu molt aquest estiu, que ens espera un bon any. Endavant equip!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada